Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 d'abril de 2024

Comarca

Comarca

Junta Local de Seguretat a Premià de Dalt la setmana passada on es va abordar, entre altres coses, una baixada del 30% dels delictes 

Joaquim Aguilar
Foto: Ajuntament de Premià de Dalt

La setmana passada es va celebrar Junta Local de Seguretat a Premià de Dalt, on van reunir-se representants de l’equip de govern amb cossos policials. Segons es va posar de manifest en aquesta trobada i segons destacava una nota de premsa del consistori premianenc, els fets delictius van disminuir el 2023 d’un 30,3%, especialment pel que fa a furts, danys, robatoris i ocupacions mafioses o delictives. Per contra hi va haver un increment de detencions per tràfic de drogues (marihuana, concretament) i també van repuntar les estafes. I per altra banda en la reunió es va posar en valor la coordinació que s’ha mantingut entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. 

La Junta Local de Seguretat estava presidida per l’alcalde, Josep Triadó, i pel regidor de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín, i també hi participaven el comandament de la Policia Local, de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional.

Més notícies

Cultura