Juan Carlos Torres: "Hi va haver penal sobre Pol"

La Taula Rodona 2012.02.13
Descarregar
Planetari 2012.02.13
Descarregar
Torres és clar: penal sobre Pol Llovet al minut 35. El míster va destacar la mala actitud del col·legiat.

L’entrenador del Club Esportiu Premià, Juan Carlos Torres, va donar als micròfons d’aquesta casa la seva visió sobre la polèmica del Premià – Vilassar del passat cap de setmana. Segons Torres, Pol Llovet va ser objecte de penal en una acció dins l’àrea del Vilassar i que l’àrbitre no va assenyalar al minut 35 de partit. D’aquesta manera Torres reclamava aquesta acció al finalitzar el matx entre el Premià i el Vilassar que va acabar amb0 a1 afavor dels vilassarencs.
A més, Torres va destacar la mala actitud de l’àrbitre del partit, que no va voler escoltar el que el tècnic li volia dir. El míster premianenc dóna la seva visió sobre l’acció del possible penal sobre Pol Llovet. Recordem que el col·legiat no va assenyalar la pena màxima sobre Pol quan el partit estava amb0 a0, i que 8 minuts més tard el Premià es va marcar en pròpia porta el gol de la derrota. Aquest cap de setmana, jornada de descans per un CEPremià que el 26 de febrer visitarà Palamós.