Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

31 de juliol de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Joves fins a 35 anys i majors de 65 atesos a serveis socials: l’Ajuntament delimita el perfil dels beneficiaris dels futurs pisos de lloguer subvencionat

Joaquim Aguilar
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa promotora (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’Ajuntament ja ha donat les primeres informacions al voltant dels criteris que regiran l’assignació dels habitatges de lloguer subvencionat que s’han de construir a la finca de l’antiga fàbrica de pijames. Divendres es va signar el conveni entre l’Ajuntament i l’empresa promotora, Home Renting Premià SL, per mitjà del qual es formalitza la col·laboració entre les dues parts. Com ja va transcendir en el seu moment, la promoció tindrà 25 habitatges, 16 dels quals seran de lloguer subvencionat. També en aquell moment l’equip de govern va explicar que la voluntat és que aquesta subvenció, que s’adaptarà a les rendes del beneficiaris, pretén que els llogaters no hagin d’afrontar un pagament superior al 30% dels seus ingressos. Escoltem el regidor d’urbanisme Antoni Subirà:

Els paràmetres concrets de la subvenció encara s’han de definir del tot, però el que sí que ha explicat l’Ajuntament és que els 16 habitatges objecte del programa seran per a joves fins a 35 anys o majors de 65 anys que rebin atenció des dels Serveis Socials. Segons s’indicava divendres, així que les bases es concretin se n’informarà pels canals habituals, però també es posen a disposició de la ciutadania 3 canals a través dels quals es pot sol·licitar aquesta informació: un formulari al web municipal, l’adreça  habitatge@premiademar.cat i el telèfon 647 286 039.

Van signar divendres el conveni entre l’Ajuntament i Home Renting Premià l’alcalde Rafa Navarro i el representant de l’empresa Antoni Angerri, i també hi era el 1r Tinent d’alcalde, Pep Ripollès.

Etiquetes:

Habitatge | Obres

Més notícies

Cultura