Segueix-nos!

Carles Sole

20 de gener de 2010

Esports

Esports

Jordi Costa diu que el problema dels arbitratges a tercera divisió és una ‘batalla perduda’

Carles Sole
. L’entrenador del Club Esportiu Premià, Jordi Costa, s’ha queixat de la manca d’unanimitat de criteris que es troben en els arbitratges de la tercera divisió. Segons Costa, la queixa es comuna als equips de la categoria, però considera que és una batalla perduda que no mereix més atenció. Els premianencs preparen el partit de diumenge a casa davant del Castelldefels.

El Club Esportiu Premià ha començat bé l’any a nivell de resultats, però els problemes amb els arbitratges no desapareixen.

Jordi Costa es va tornar a queixar ahir del nivell dels arbitratges que troba el seu equip, un problema general a la categoria. No obstant això, Costa considera que la dels arbitratges és una guerra perduda per la qual cosa s’estima més centrar-se en la competició i no tornar a parlar del tema. Arbitratges a banda, després de l’empat de diumenge al camp de la Rapitenca, el Club Esportiu Premià ha aconseguit sortir de la zona de descens directe. Ara els premianencs ocupen la dissetena posició en la taula del grup cinquè de la tercera divisió empatats a 18 punts amb el Cassà, que són 18ens. Diumenge els homes de Jordi Costa s’enfronten al Castelldefels al Municipal d’Esports. Els del Baix Llobregat són els 13ens a la taula empatats a 26 punts amb la Pobla de Mafumet i el Palamós.

Més notícies

Cultura