Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de juny de 2010

Comunicació

Comunicació

Joaquim Aguilar deixa la direcció de Ràdio Premià de Mar

Joaquim Aguilar
Qui ha estat director de Ràdio Premià de Mar des de l’estiu del 2007, Joaquim Aguilar, ha deixat avui d’ocupar aquest càrrec. Aguilar ja havia presentat la seva renúncia fa tres setmanes argumentada per incompatibilitat de criteris amb els responsables polítics de l’emissora. Des de l’Ajuntament ja han dit que treballen per cobrir la plaça de director de l’emissora el més aviat possible. Joaquim Aguilar recupera ara la seva plaça de locutor de Ràdio Premià de Mar.

Joaquim Aguilar en una imatge recent a l'emissora

Qui ha estat director de Ràdio Premià de Mar des de l’estiu del 2007, Joaquim Aguilar, ha deixat avui d’ocupar aquest càrrec. Aguilar ja havia presentat la seva renúncia fa tres setmanes argumentada per incompatibilitat de criteris amb els responsables polítics de l’emissora. Des de l’Ajuntament ja han dit que treballen per cobrir la plaça de director de l’emissora el més aviat possible. Joaquim Aguilar recupera ara la seva plaça de locutor de Ràdio Premià de Mar.

Joaquim Aguilar ha deixat des d’avui de ser director de Ràdio Premià de Mar. Aguilar va presentar la seva renúncia fa tres setmanes a l’alcalde i president de l’Organisme Autònom, Miquel Buch, però aquesta no s’ha fet efectiva oficialment fins avui. Ara, l’exdirector tornarà a ocupar plaça de redactor a l’emissora, una ocupació que justament va deixar en excedència l’estiu de 2007 per convertir-se en director.

L’ara ja antic director ha declinat fer declaracions sobre la seva decisió i únicament ha volgut fer constar que tot plegat s’ha degut a la percepció que existeixen incompatibilitats de criteri insalvables amb els responsables polítics de l’organisme autònom que han malmès la confiança i ha indicat que, en conseqüència, continuar dirigint l’emissora seria una irresponsabilitat professional.

Des de l’equip de govern, la regidora responsable de l’emissora, Anna Maria Medina, ha explicat que s’està treballant per cobrir la plaça de direcció el més aviat possible. De moment, la gestió es portarà des d’alcaldia.

Joaquim Aguilar va començar a treballar a Ràdio Premià de Mar l’any 2001 fent-se càrrec dels informatius. Arran de les eleccions municipals de 2007 i l’accés a l’alcaldia de Miquel Buch, Aguilar va fer-se amb la direcció del mitjà com a càrrec de confiança de l’equip de govern.

Més notícies

Cultura