Comarca

Javi Delgado confirma la seva hegemonia a la Burriac Atac

L'efecte dels frontals dels corredors enfilant-se de nit al Castell de Burriac

L’efecte dels frontals dels corredors enfilant-se de nit al Castell de Burriac

L’atleta del Club Atlètic de Vilassar de Mar Taymory-Spiridon, Javi Delgado, va fer-se de nou amb la Burriac Atac celebrada dissabte passat a la nit. Delgado porta guanyant aquesta cursa de muntanya des del 2009 i només una vegada, l’any 2010, va quedar segon classificat. En aquesta desena edició, el corredor de Vilassar de Mar va completar els 21,9 quilòmetres i 1172 metres de desnivell amb un temps de 1:51:33, amb tres minuts de diferència al segon classificat, Andreu Simon. La tercera plaça del podi la va ocupar l’atleta de Mallorca, Biel Gomila. En modalitat femenina es va imposar la corredora de la Seu d’Urgell Roser Español amb un temps de 2:22:28. Darrera d’ella, Mònica Isern i Emilia Martínez. La prova, que transita pels termes de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera fins el Castell de Burriac, va acumular fins a 700 corredors, mentre que la prova infantil Marrec Atac, que es feia a la tarda a Vilassar de Mar, va registrar 500 participants. Tot plegat, amb el suport de fins a 300 voluntaris.