Segueix-nos!

Francesc Triola

5 de desembre de 2022

General

General

Ja s’ha donat a conèixer el programa d’activitats de La Marató a Premià de Mar

Francesc Triola

L’Ajuntament ja ha fet públics els actes amb què el municipi se sumarà aquest desembre a la Marató de TV3 d’enguany, que estarà dedicada a la salut cardiovascular i que tindrà l’epicentre el dia 18. El 12 de desembre Conex sortejarà una panera, i el dissabte 17 es farà al pavelló el festival de patinatge que organitza el Club Patí Premià. Diumenge és quan se succeeixen la majoria d’activitats: al matí hi haurà sortides amb llagut al port organitzades per Rem Premià; ballada de country al pavelló de part de l’AVECA; torneig de minibàsquet també al pavelló organitzat per l’ABP; la ‘Cotxetada’ que organitza l’escola bressol municipal i l’AFA (que arrencarà a la plaça de l’Endalet) i durant tot el matí activitats diverses a la plaça dels PPCC organitzades per l’Esplai Premià, el centre Burriac, l’Associació Contra la Fibromiàlgia, el Club d’Escacs, l’AGAMCLAD i el CAP. A la tarda, al pavelló, hoquei i hoquei línia de part del Club Hoquei Premià i el Club Hoquei Línia Premià, previsiblement. I encara, al vespre, la representació dels Pastorets al Patronat. 

Després d’això el 22 de desembre encara tindrem un nou festival de patinatge artístic aquest cop organitzat pel Club de Patinatge Artístic Premià. 

I a tot plegat hi hem d’afegir quatre propostes de la biblioteca al llarg del desembre: un club de lectura amb textos sobre el cor, un taller de punts de llibre, una parada de llibres i punts per recollir donatius i una mostra bibliogràfica amb llibres sobre hàbits saludables.

Més notícies

Cultura