Ja s’anuncia la 48 Festa de la Verema d’Alella, que recupera totes les seves credencials i incorpora nous reclams d’envergadura

Imatge de l'edició d'enguany

Aquest setembre es tornarà a celebrar la Festa de la Verema a Alella amb plenitud de condicions després de dos anys. L’Ajuntament d’aquest municipi ja n’ha fet públics els arguments principals perquè, pel que diuen, ja fa mesos que hi treballen. S’allargarà 10 dies, entre el 8 i el 18 de setembre, i novament es busca posar en relleu la identitat vitivinícola i el patrimoni cultural d’Alella. El programa recolza en quatre pilars: l’enogastronomia, el vi i la vinya, la festa i el cinema, que és una de les novetats. En el primer cas, es recupera la Mostra de Vins i Gastronomia a l’Hort de la Rectoria. Pel que fa al vi i la vinya, hi haurà tastos entre altres amb l’Audrey Doré, sommelier del Celler de Can Roca. La festa arribarà a la mostra d’oficis, correfocs, cercaviles, espectacles familiars i concerts. I el cinema el trobarem al Vinema, una activitat que conjuga curtmetratges amb tast de vins i gastronomia. Afegim que també s’incorpora al programa l’estrena del Premi Verema d’Alella, que vol reconèixer persones rellevants que han ajudat a fer créixer i difondre la cultura i la identitat del poble. En aquest cas rebran la distinció la sommelier Rosa Vila i l’enòleg Josep Bassas. 

La inauguració oficial de la Festa de la Verema, el 9 de setembre, contindrà un espectacle preparat especialment per a l’ocasió per la Companyia Art i Passió. Hi assistirà la Consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà. 

Translate »