Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 d'octubre de 2023

Comarca

Comarca

Ja s’anuncia la 26a Setmana de l’Emprenedoria i la Digitalització del Consell Comarcal, que es farà entre el 6 i el 10 de novembre

Joaquim Aguilar

El Consell Comarcal convoca la 26a edició de la Setmana de l’Emprenedoria i la Digitalització, que es farà del 6 al 10 de novembre combinant les càpsules formatives, divulgació d’experiències emprenedores i conferències d’experts, un programa que -pel que diuen- tindrà el punt culminant en la sessió habitual de Networking per facilitar contactes i interaccions professionals entre tots els participants.

Seguint l’esquema d’edicions anteriors, les píndoles formatives s’impartiran en format online i divendres, 10 de novembre, la jornada serà presencial i se celebrarà al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres. Abordarà la digitalització des de diferents vessants com la transformació digital B2B, la ciberseguretat i l’impacte de les xarxes socials en els negocis. Les conferències aniran a càrrec d’experts de reconegut prestigi, segons el Consell Comarcal. Entre les càpsules formatives també en trobem al voltant de la digitalització però es parlarà de la dona emprenedora, de l’economia social i solidària i del pas cap a la internacionalització dels negocis. I 3 emprenedores maresmenques d’àmbits tant diversos com l’horticultura, la gastronomia i la dietètica explicaran les claus del seu èxit.

Es pot formalitzar la inscripció a través del web del Consell Comarcal

Més notícies

Cultura