Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 d'octubre de 2010

Política

Política

Ja no es podran anular les multes de la zona blava si ens multen sense tiquet

Joaquim Aguilar

Ja no és podràn anul.lar les multes de zona blava

L’Equip de Govern passa a aprovació la modificació de l’ordenança de la zona blava de manera que ja no es podran anular les multes quan s’aparqui sense tiquet. També hi haurà una moció i una pregunta, presentades per la Coalició d’Esquerres. En la moció es demanarà un posicionament municipal sobre la mobilitat de la comarca i, més concretament sobre la Ronda Maresme. La pregunta fa referència al preu de les places de l’aparcament de Can Boter. El Ple serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’un quart de vuit del vespre.

Canviem de regidoria i anem a Serveis Centrals: aquí trobem la modificació de l’ordenança reguladora de la zona blava, de manera que ara ja no valdrà anular la multa si ens enganxen sense el tiquet al cotxe. Serveis Centrals presenta també a aprovació el conveni amb l’empresa Premià Serveis Municipals per la prestació de serveis de neteja i manteniment d’instal·lacions i el cànon de les places d’aparcament de “Can Boter”.

L’aparcament de Can Boter tornarà a sortir més endavant en l’ordre del dia del Ple. Acabant amb els punts que passa a aprovació l’Equip de Govern, des de Recursos Humans es passa a aprovació el complement de productivitat d’actes públics i des d’Obres Públiques un altre encàrrec per a l’empresa pública, ‘Premià Serveis Municipals’, en aquest cas la gestió de l’execució del projecte d’urbanització del Torrent Malet.

Feia força mesos que els plens no presentaven precs ni preguntes i avui en tindrem una de cada, totes dues presentades pel grup municipal de la Coalició d’Esquerres. La moció fa referència a la mobilitat a la comarca i més concretament a les rondes de Mataró i el Baix Maresme. I pel que fa a la pregunta, tal com hem avançat abans, la Coalició d’Esquerres demana a l’Equip de Govern sobre els aparcaments de Can Boter. Alfons Barreras ha explicat que els preus de les places s’ha incrementat de manera desorbitada i considera que l’Equip de Govern no ha fet el control suficient.

El ple serà emès en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’1/4 de vuit del vespre. Per aquest motiu no us oferirem la segona edició del Premià Notícies ni els programes ‘Planetari’, ‘Really Hot Country’ ni ‘L’Aplec de nit’.

Etiquetes:

Ple

Més notícies

Cultura