Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de juny de 2024

General

General

Ja ha començat oficialment la temporada de bany i la campanya de vigilància, que enguany es reforça per cobrir el servei a la ‘nova’ platja del centre

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu de dos socorristes de Marsave (Ajuntament de Premià de Mar)

Aquest dissabte passat dia 15 ha començat oficialment la temporada de platges 2024, que a Premià de Mar es distingeix sobretot per la recuperació de les platges del centre després de les obres del Ministeri i, en conseqüència, pel reforç en efectius i instal·lacions que ha calgut fer en el dispositiu de salvament i vigilància. Novament l’empresa que se n’ocupa és Marsave, que manté les prestacions d’altres estius en línies generals però, com ens explicava l’alcalde el maig passat, incorpora més socorrites i més línies de vida. Rafa Navarro:

Segons informava divendres l’Ajuntament, els socorristes treballaran en 4 cadires de vigilància a més del mòdul de salvament de la platja de Llevant, de manera que tindrem llocs de guaita a les platges de Llevant, Bellamar i Pla de l’Os, i les 9 línies de vida (que s’aniran instal·lant en els pròxims dies) estaran a Llevant (3), Bellamar (2), Pla de l’Os (2) i Descàrrega (1). La cadira amfíbia i la zona d’ombreig per les persones amb mobilitat reduïda continuaran a la platja de Llevant. El canal nàutic, finalment, ja està instal·lat a la platja de Llevant.

Pel que fa a la neteja, l’Ajuntament informa que durant la campanya, que s’acaba el 15 de setembre, es fa un reforç de matí i caps de setmana amb més hores i personal i també ens indica que s’estan instal·lant punts verds a les diferents platges amb fraccions d’orgànica, envasos i rebuig. Recordem, d’altra banda, que com va indicar l’Ajuntament dies enrere els monticles de sorra i pedres que han quedat de les obres del Ministeri no es retiraran perquè han de servir per la represa dels treballs el mes de setembre.

Etiquetes:

Litoral | Marsave | Platges

Més notícies

Cultura