Ja ha començat la campanya de platges, que en matèria de socorrisme incorpora l’ús d’un quad

Dos socorristes de Marsave a la platja de Premià de MarDos socorristes de Marsave a la platja de Premià de Mar

Ahir va començar oficialment la campanya de platges 2022 i va activar-se tot el dispositiu de vigilància i servei especial, una campanya que pel que fa a la neteja de fet ja va començar el dia 1 de juny. 

Segons explicava ahir l’Ajuntament, en matèria de socorrisme, que assumeix novament l’empresa Marsave i que es presta cada dia de 10 a 19h, destaca l’ús aquest cop d’un vehicle quad que hauria de permetre atendre amb més rapidesa segons quines emergències. Per la resta treballen 7 socorristes a les platges de Llevant i del Bellamar amb 3 cadires de vigilància; hi ha un mòdul de primers auxilis novament a la platja de Llevant i també una cabina de WC adaptada. Així mateix, quan acabi el transvament s’habilitaran dues zones d’ombra per a persones amb mobilitat reduïda a les platges de Llevant i Bellamar. I com ha passat els últims anys tenim canal nàutic abalisat a la platja de Llevant, set línies de vida i servei de megafonia de la platja de Llevant. 

També informa l’Ajuntament que es mantenen les tres guinguetes de l’estiu passat: dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar. 

Pel que fa a la neteja, que com diem va iniciar el servei especial l’1 de juny i s’allargarà fins el 30 de setembre, es fa neteja diària de la sorra i del passeig, buidatge de les papereres i neteja de torrents, dutxes i accessos. Hi treballen diàriament tres peons (un més el diumenge) i un peó-conductor. Passada la revetlla de Sant Joan, per últim, s’instal·laran 7 punts de reciclatge nous al llarg del passeig.

Translate »