Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de juny de 2022

Medi Ambient

Medi Ambient

Ja ha començat la campanya de platges, que en matèria de socorrisme incorpora l’ús d’un quad

Joaquim Aguilar

Ahir va començar oficialment la campanya de platges 2022 i va activar-se tot el dispositiu de vigilància i servei especial, una campanya que pel que fa a la neteja de fet ja va començar el dia 1 de juny. 

Segons explicava ahir l’Ajuntament, en matèria de socorrisme, que assumeix novament l’empresa Marsave i que es presta cada dia de 10 a 19h, destaca l’ús aquest cop d’un vehicle quad que hauria de permetre atendre amb més rapidesa segons quines emergències. Per la resta treballen 7 socorristes a les platges de Llevant i del Bellamar amb 3 cadires de vigilància; hi ha un mòdul de primers auxilis novament a la platja de Llevant i també una cabina de WC adaptada. Així mateix, quan acabi el transvament s’habilitaran dues zones d’ombra per a persones amb mobilitat reduïda a les platges de Llevant i Bellamar. I com ha passat els últims anys tenim canal nàutic abalisat a la platja de Llevant, set línies de vida i servei de megafonia de la platja de Llevant. 

També informa l’Ajuntament que es mantenen les tres guinguetes de l’estiu passat: dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar. 

Pel que fa a la neteja, que com diem va iniciar el servei especial l’1 de juny i s’allargarà fins el 30 de setembre, es fa neteja diària de la sorra i del passeig, buidatge de les papereres i neteja de torrents, dutxes i accessos. Hi treballen diàriament tres peons (un més el diumenge) i un peó-conductor. Passada la revetlla de Sant Joan, per últim, s’instal·laran 7 punts de reciclatge nous al llarg del passeig.

Etiquetes:

Litoral | Marsave | Neteja | Platges

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura