Ja ha començat el programa municipal del 25N, que inclou xerrades, tallers, exposició fotogràfica i espais especials de ràdio

Secció del cartell d'enguany

Ahir va començar a desplegar-se el programa d’activitats que ha dissenyat l’àrea d’igualtat de l’Ajuntament per commemorar al llarg de la setmana el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, un programa que -segons la regidora d’igualtat Pilar Guardeño- obeeix al compromís de la institució contra aquesta xacra i es materialitza de manera transversal:

Ahir diumenge al matí es va fer una Fireta de la igualtat a la plaça de la Sardana amb tallers i dues escape rooms. Demà passat a la tarda l’Espai Jove de Can Salamó acollirà un taller sobre violència de gènere a les xarxes socials i a la biblioteca s’hi fa una xerrada sobre la pressió estètica, i l’endemà dijous a Can Salamó s’obre una exposició de fotografies. Divendres 25N es faran un seguit d’activitats a la plaça dels Països Catalans: les escoles faran un mural i llegiran un manifest; durant tot el dia hi haurà un punt del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i es farà un taller de sensibilització; a les 5 de la tarda es llegirà el manifest institucional de l’Ajuntament i tot seguit hi haurà una actuació musical. I encara aquell divendres es farà un taller sobre violències invisibles a Can Salamó. 

Des d’aquesta emissora, el magazín matinal farà un espai d’entrevistes diari de dilluns a divendres dedicat a aquesta temàtica, i el divendres 25 un programa especial des de la plaça de la Foneria. També s’ha previst, per últim, que cada vespre, del 21 al 29 de novembre, s’il·lumini la façana de l’antic Ajuntament.

Escolta les declaracions de la Pilar Guardeño:

Translate »