Ja es pot sol·licitar la subvenció municipal per manteniment d’habitatges en intervencions dutes a terme el 2021

Blocs de pisos a Premià de Mar

Avui s’obre el termini per demanar a l’Ajuntament subvencions per obres de manteniment de l’habitatge durant l’any 2021. L’ajut s’ofereix, com informava ahir l’Ajuntament, a famílies i persones en situacions especials, famílies monoparentals, famílies amb algun fill amb diversitat funcional o famílies en situacions socioeconòmiques desafavorides

Els requisits que s’han de complir per accedir-hi són estar empadronat a Premià de Mar, tenir la titularitat en règim de propietat d’un habitatge a Premià de Mar, que sigui l’habitatge habitual i que el seu valor cadastral sigui igual o inferior als 100.000 € per l’exercici 2021. Així mateix cal estar al corrent de les obligacions tributàries i de Seguretat Social. 

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 29 de novembre, i es poden presentar, conjuntament amb la documentació, al Registre de l’Ajuntament; es pot fer de forma telemàtica a través del web premiademar.cat/ovac o bé presencialment a l’oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de Ca l’Escoda.

Translate »