Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de juny de 2023

Comarca

Comarca

Ja es pot presentar candidatura als Premis FAGEM, que tornaran a reconèixer trajectòria, talent femení, emprenedoria i foment de la igualtat i de l’associacionisme

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu d'una edició anterior de la Nit de l'Empresariat (Foto: Fundació Iluro)

Ja es poden presentar candidatures als Premis FAGEM 2023, els guardons que lliura la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme i que es lliuraran el proper 28 de setembre durant la Nit de l’Empresariat.

Es tracta de la tretzena edició d’aquest certamen que vol reconèixer les millors iniciatives empresarials de la comarca i donar visibilitat pública a aquest sector. Segons indica la presidenta de l’entitat, Roser Moré, uns guardons que “volen premiar el coratge, el treball diari i l’empenta” i un reconeixement que per a Moré és “més que necessari” en el moment actual.

El certamen concedeix un premi, tres mencions especials i un reconeixement. El Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial distingeix la trajectòria i l’exemple d’una empresa que destaqui en el terreny de la generació d’ocupació, inversió, innovació i internacionalització, i que es considerei que ha contribuït al desenvolupament socioeconòmic del territori. Les mencions especial són per l’Empresari Menor de 45 anys (per negocis de nova creació o per continuar amb un negoci ja existent), per a la Dona Empresària (per premiar el talent femení) i finalment una menció especial per al Foment de la Igualtat i la Diversitat, amb el qual es vol reconèixer el compromís de les empreses en aquest àmbit. Per últim la FAGEM lluirarà un Reconeixement a la contribució a l’Associacionisme Empresarial.

Els premis els decidirà un jurat format pels membres del Consell Executiu de la FAGEM, que triarà tres finalistes per categoria i els guanyadors es coneixeran en el marc de la Nit de l’Empresariat del Maresme, que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre al Teatre Monumental de Mataró. Les candidatures es poden presentar fins el 17 de juliol a través de la pàgina web d’aquesta organització. 

Etiquetes:

Emprenedoria | Empresa | FAGEM

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura