Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de març de 2024

Habitatge

Habitatge

Ja es pot demanar l’ajut al lloguer per a majors de 35 anys, que es pot tramitar presencialment a les dependències de ca l’Escoda

Joaquim Aguilar
Espai des d'on atén a ca l'Escoda l'Oficina Comarcal d'Habitatge

Després que el 27 de febrer s’obrís la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones majors de 65 anys, ahir s’obria la que es dirigeix a majors de 35 anys, convocatòria que romandrà oberta fins el 14 d’abril.  Uns ajuts que ofereix l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i que es poden demanar telemàticament però també presencialment a l’Oficina Comarcal, al Consell Comarcal, o a les oficines que té repartides pel territori; entre elles, la de Premià de Mar.

Segons informa el Consell Comarcal, es tracta d’una subvenció del 20% de l’import de la del lloguer anual d’un habitatge o una habitació, i per obtenir-la cal complir una sèrie de requisits, entre d’altres que el preu de lloguer mensual sigui igual o inferior als 900 euros en el cas d’un habitatge o els 450€/mes si es tracta d’una habitació. A més, els ingressos de la persona titular del contracte d’arrendament no poden haver superat els 24.301,57€ durant l’exercici 2022.

Com diem es pot sol·licitar telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal enviant una instància genèrica o directament a l’Agència de l’Habitatge. I presencialment a l’Oficina d’Habitatge del Maresme (a la Plaça Miquel Biada de Mataró) o bé a la delegació d’aquest oficina a Premià de Mar, que està a ca l’Escoda i que atén dimarts i dijous al matí preferentment amb cita prèvia.

Més notícies

Cultura