Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de febrer de 2024

Cultura

Cultura

Ja es poden presentar treballs al concurs literari de Sant Jordi, que lliurarà els premis el 28 d’abril

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu de l'acte de lliurament de premis de 2022

La regidoria de cultura ja ha publicat les bases d’enguany i ha obert el termini per presentar obres al concurs literari de Sant Jordi.

Les trobareu al web municipal, on també hi ha el formulari que cal emplenar, i els treballs s’hauran de lliurar en format digital mitjançant un document PDF abans del 15 de març. Novament s’estableixen 3 grups de categories infantil i juvenil en funció del curs escolar, a més de la d’adults, a partir de 19 anys, tant per prosa com per poesia, de manera que en total hi haurà 7 grups d’edat per a cada modalitat. Els premis econòmics tornen a ser per la categoria adulta, on hi haurà dos premis de 400€ tant per prosa com per poesia. En la categoria infantil el premi serà un lot de llibres i en la categoria juvenil el primer premi serà un val de 50€ per comprar llibres i el segon premi un val de 25€.

El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 28 d’abril en un acte a l’Espai l’Amistat, moment en què també es lliuraran els premis. Posteriorment els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar al web de la Biblioteca Municipal i també es presentaran a la Mostra Literària del Maresme.

Més notícies

Cultura