Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de gener de 2024

Comerç

Comerç

Ja es coneixen els guanyadors dels premis nadalencs de Comerç Premià, que fa un primer balanç poc entusiasta de la campanya de vendes

Joaquim Aguilar
Moment del sorteig a Premià Mèdia

Divendres es va fer en aquesta casa el sorteig per als dos concursos que proposa durant les festes nadalenques l’entitat Comerç Premià; el reemborsament de 1.000 euros de compres a les botigues associades (en dos premis de 500 euros cadascun) i el del concurs Fora de Lloc, destinat a menors de 15 anys. En el primer cas, els dos premis van anar a parar a la Mercè Brun i al Jordi Selga, a qui aquest mateix matí es comunicava la bona notícia; com diem, el premi servirà perquè els siguin reemborsats fins a 500 euros de les seves compres. Pel que fa als 3 guanyadors del Fora de Lloc (que s’enduen sengles vals de compra de 75€), els noms no es van fer públics però l’entitat també hi ha contactat per mitjà de les dades que van posar a les butlletes.

Va prendre part d’aquest sorteig la presidenta de l’entitat, Núria Vázquez, a qui vam demanar un primer balanç sobre la campanya de vendes d’aquest Nadal; tot i que encara han d’acabar de fer números, segons va dir, Vázquez no es va mostrar gaire cofoia:

Acompanyaven la Núria Vázquez la Vicepresidenta de Comerç Premià, Helena Pumarola i la Tresorera, Mònica Faura.

Més notícies

Cultura