Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de juny de 2010

Successos

Successos

Intent de robatori a un comerç de la Gran Via

Joaquim Aguilar
Intent de robatori aquesta matinada a un comerç de la Gran Via de Lluís Companys. La Policia Local ha observat que la persiana metàl·lica de la perfumeria ‘Poppy shop’ es trobava forçada, però no suficientment oberta com perquè ningú hagi pogut entrar a l’establiment. La Patrulla ha fet una batuda per la zona a la recerca de sospitosos, però sense resultats. Els Mossos han confirmat a aquesta redacció que el robatori no s’ha consumat.

La botiga situada a la Gran Via de Lluís CompanysIntent de robatori aquesta matinada a un comerç de la Gran Via de Lluís Companys. La Policia Local ha observat que la persiana metàl·lica de la perfumeria ‘Poppy shop’ es trobava forçada, però no suficientment oberta com perquè ningú hagi pogut entrar a l’establiment. La Patrulla ha fet una batuda per la zona a la recerca de sospitosos, però sense resultats. Els Mossos han confirmat a aquesta redacció que el robatori no s’ha consumat.

Intent de robatori aquesta matinada a la perfumeria ‘Poppy Shop’ de la Gran Via de Lluís Companys. Segons informa la Policia Local, a les cinc i vint de la matinada han observat que la persiana metàl·lica del local es trobava forçada en la seva part inferior. La Patrulla va comprovar que no hi havia prou espai per accedir a l’interior descartant que el robatori s’hagués consumat. La mateixa patrulla va fer una batuda per la zona a la recerca de sospitosos amb resultat negatiu.

A banda d’això la policia informa d’un accident de trànsit a la carretera de Vilassar de Dalt a l’alçada de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Els fets s’han produït a un quart de vuit del matí quan han topat un turisme i una bicicleta. Una ambulància del 061 va traslladar el ciclista a l’Hospital de Mataró on va ser atès de ferides lleus.

Etiquetes:

Robatoris

Més notícies

Cultura