Segueix-nos!

Marc Rodriguez

16 d'agost de 2023

Educació

Educació

Inscripcions obertes per a un nou curs de la Universitat de l’Experiència

Marc Rodriguez
Foto d'arxiu d'una sessió inaugural d'un curs de la Universitat de l'Experiència (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

La Universitat de l’Experiència ha obert ja inscripcions per a un nou curs, que engegarà conferències a l’octubre i fins el febrer de 2024. En total seran 7 conferenciants, que tractaran qüestions tan heterogènies com les matemàtiques, el temps, la música i la història.

Entre els ponents: Salvador Cardús, professor de sociologia de la UAB amb la conferència ‘El temps i el poder: el control del nostre temps’. També la professora d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial, Margarida Espona, el 6 de novembre parlarà les grans dones matemàtiques de la història. Després, hi haurà sessions sobre la novel·la negra catalana a càrrec de l’Anna Villalonga. També xerrades del divulgador musical Joan Vives i Muntsa Lamúa, historiadora de l’art de la UB. 

El cicle finalitzarà parlant de ciències de la comunicació amb el periodista Jofre Llombart. Totes les sessions es faran els dilluns a les sis de les tarda. La inscripció s’ha de fer de manera digital i no es demana cap requisit als participants, només abonar la matrícula de 75 euros.

Més notícies

Cultura