Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de juliol de 2010

Successos

Successos

Incendi d’un habitatge del carrer Lesmes Ruiz

Joaquim Aguilar
Aquest matí s’ha declarat un incendi a un habitatge del carrer Lesmes Ruiz de premià de Mar. Els fets han tingut lloc poc després de les 11 del matí quan ha pres foc una habitació situada al primer pis de l’immoble on es troba l’oficina de La Caixa del Camí Ral. En el moment del foc no hi havia veïns a l’interior de l’habitatge, però un gos que es trobava al lloc del sinistre ha mort per inhalació de fums. Els treballadors de La Caixa han evacuat l’oficina per iniciativa pròpia. Els bombers no han considerat la necessitat d’evacuar la resta de l’edifici, però han demanat als veïns que no s’aboquessin a les finestres. A l’espera que acabi la investigació oficial, els bombers creuen que el foc s’ha degut a un curtcircuit. Al lloc dels fets s’han desplaçat tres unitats dels bombers, un camió motobomba, un camió escala i un vehicle de comandament. També s’hi han presentat unitats de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i una ambulància medicalitzada del SEM. Les tasques d’extinció han durat poc menys d’una hora.

Els bombers de la Generalitat es van encarregar de l'extinció de l'incendi

Aquest matí s’ha declarat un incendi a un habitatge del carrer Lesmes Ruiz de premià de Mar. Els fets han tingut lloc poc després de les 11 del matí quan ha pres foc una habitació situada al primer pis de l’immoble on es troba l’oficina de La Caixa del Camí Ral. En el moment del foc no hi havia veïns a l’interior de l’habitatge, però un gos que es trobava al lloc del sinistre ha mort per inhalació de fums. Els treballadors de La Caixa han evacuat l’oficina per iniciativa pròpia. Els bombers no han considerat la necessitat d’evacuar la resta de l’edifici, però han demanat als veïns que no s’aboquessin a les finestres.

A l’espera que acabi la investigació oficial, els bombers creuen que el foc s’ha degut a un curtcircuit. Al lloc dels fets s’han desplaçat tres unitats dels bombers, un camió motobomba, un camió escala i un vehicle de comandament. També s’hi han presentat unitats de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i una ambulància medicalitzada del SEM.

Les tasques d’extinció han durat poc menys d’una hora.

Etiquetes:

incendi

Més notícies

Cultura