Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 d'octubre de 2010

Successos

Successos

Incendi amb danys materials divendres a un local de la Gran Via de Lluís Companys

Joaquim Aguilar

Incendi amb danys materials divendres al vespre a un local de la Grana Via de Lluís Companys de Premià de Mar. Els bombers de la Generalitat van activar tres unitats fins el lloc dels fets. Efectius de la policia van contenir les flames amb els seus extintors mentre no arribaven els bombers. La hipòtesi més probable sobre l’origen del foc és un curtcircuit.

Incendi amb danys materials divendres a l’interior d’un establiment de la Gran Via de Lluís Companys. Segons informa la Policia Local, els fets van tenir lloc a ¾ de vuit del vespre quan un veí els va alertar de l’incendi. La policia va activar els bombers que van mobilitzar 3 unitats fins el lloc dels fets. Mentre no arribaven els bombers, els efectius de la Patrulla de la Policia Local va utilitzar extintors per contenir les flames. Els bombers consideren que la causa més probable de l’incendi és un curt circuit.

La crònica policial del cap de setmana ens porta també a diumenge i ens parla d’¡un incident al Camp Municipal d’Esports. Quan mancaven 10 minuts per les 2 del migdia es va rebre una trucada demanant presencia policial al Camp de futbol ja que part del públic es trobava alterat. Es van acosten dues patrulles fins el camp que s’hi van estar fins el final del partit. El desallotjament del públic, es va produir sense cap incidència.

Més notícies

Cultura