Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de juliol de 2024

Cultura

Cultura

Inaugurat el ‘nou’ pas soterrat de Can Fitó on usuaris del Servei de Rehabilitació Burriac han fet un homenatge artístic a Didier Lourenço

Joaquim Aguilar
Foto: Rafa Navarro

Ahir es va fer la inauguració oficial de la intervenció artística que s’ha estat fent al pas soterrat de Can Fitó per part d’usuaris de Centre de Formació i Prevenció (CFP) del Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac de Premià de Mar i alumnes de l’escola Assís d’homenatge a Didier Lourenço. Es tracta d’una experiència inscrita dins el programa Alterarte d’aquesta institució que en aquest cas va ser proposada per l’Ajuntament en què els artistes han reinterpretat obres de l’artista premianenc desaparegut. Escoltem el mediador artístic del CFP que ha coordinat l’acció, Marc Trujillo, i l’alcalde Rafa Navarro a l’acte d’ahir:

La iniciativa s’ha fet sota el nom de ‘L’art ens fa lliures’. En una publicació a xarxes l’alcalde ha donat les gràcies al CFP, a Marina Port Premià per haver condicionat el pas soterrat abans de la intervenció i també a la regidora de salut Magda Franquesa. I també ha fet una crida al civisme per tal que els premianencs puguin gaudir d’aquestes obres.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura