Segueix-nos!

Aina Novoa

23 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Inalbis porta ‘Revolta de Bruixes’ a l’Amistat: una obra de teatre que reivindica la igualtat de gènere

Aina Novoa

La companyia de teatre amateur Inalbis actuarà aquest divendres a l’Amistat representant l’obra de teatre “Revolta de Bruixes”. Es tracta, com explicava la directora Carme Abal a Premià Mèdia, d’un relat, escrit per Josep Maria Benet i Jornet, protagonitzat per sis dones i un sol senyor. Una obra que aborda temes com la reivindicació laboral i la igualtat de gènere:

L’argument de l’obra gira entorn d’un grup de dones de serveis de neteja que decideixen plantar cara i reclamar els seus drets, incloent-hi un salari més just. Aquesta història, ambientada en les oficines on treballen, s’inicia amb les demandes laborals de les treballadores, amenaçant amb aturar la seva tasca. Per la nostra emissora també vam poder escoltar a l’únic actor de l’obra, Ramón Torruella, que interpreta el paper del vigilant i assegura que “és l’obra més important que ha interpretat”:

El repartiment d'”Revolta de Bruixes” està integrat per Ana Barrado, Sara Bernad, Lourdes Bertran, Anna Cabanillas, Francesca Romero, Núria Soldevila, Ramón Torruella i Maria Villar. L’obra es representarà divendres a les 20.30 h del vespre i ja en podeu comprar les entrades al web de l’Espai l’Amistat.

Veure l’entrevista a Carme Abal i Ramón Torruella:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura