Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de març de 2023

Cultura

Cultura

Inalbis portarà divendres a l’Amistat la mítica pel·lícula ‘Qui té por de Virgínia Woolf?’

Joaquim Aguilar
Fotografia que il·lustra el cartell anunciador

La companyia de teatre amateur Inalbis actuarà aquest divendres a l’Amistat representant la creació d’Edward Albee ‘Qui té por de Virgínia Woolf?’. Es tracta, com explicava la directora Carme Abal a PremiaMèdia, d’un relat on dues parelles d’edats i experiències diferents es troben amb dinàmiques complicades i tòxiques, però que en el fons són plenes d’amor. Una obra on es reflecteixen moltes emocions i sentiments:

Per la nostra emissora també vam poder escoltar a una de les actrius, Patricia Garcia, que interpreta el paper que va fer Elizabeth Taylor al cinema com a Martha i ens va expressar les dificultats amb les quals s’ha trobat no tant amb el personatge intern sinó amb l’extern.

L’escenari de l’Amistat lluirà una mica diferent i trencarà amb la clàssica sala que surt a la pel·lícula. Abal ens ha explicat que la gent seguirà identificant l’escena però amb un toc més minimalista i intimista, i fins i tot casolà, perquè bona part de l’atrezzo prové de casa de la directora:

Els quatre membres del repartiment són Roger Bosch, Luciana Capano, Patricia Garcia i Ramón Moya. L’obra es representarà divendres a les 20.30h del vespre i ja en podeu comprar les entrades al web de l’Espai l’Amistat.

Etiquetes:

Inalbis | teatre

Més notícies

Cultura