Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de maig de 2021

Cultura

Cultura

Il·lusió entre les colles de DeBòlit per retrobar-se amb la gent tot i la transformació de les cercaviles en espectacles estàtics

Joaquim Aguilar

L’entitat de Bòlit, organitzadora del festival Rebombori, ha parlat avui de l’edició d’enguany, que es farà del 4 al 6 de juny i que viurà una nova transformació per adaptar-se al context sanitari actual. Després que l’any passat tots els actes s’oferissin online, aquest cop les restriccions permeten convocatòries presencials però no al carrer, sinó al pati de l’escola La Lió i amb el públic assegut. Dins d’aquests paràmetres es reeditaran l’espectacle de foc i les dues mostres de colles, que abandonaran -com ens deia la Mariona Gómez- el format de cercavila per convertir-se en espectacles estàtics:

Tot i els canvis i la incertesa a causa de l’evolució de les restriccions (alguns actes s’han tancat aquesta mateixa setmana) Gómez ha assegurat que les colles, que fa un mes que han tornar a assajar, estan il·lusionades de tornar a actuar i de retrobar-se amb els premianencs. Val a dir que l’espectacle de foc del divendres a la nit inclourà una sorpresa que fa alguns dies que s’anuncia a l’aparador del centre cívic.

Escolta les declaracions de la Mariona Gómez:

Etiquetes:

De Bòlit! | Rebombori

Més notícies

Cultura