Segueix-nos!

Manel Ferrer

18 d'agost de 2021

Societat

Societat

Illa Fantasia remunta les seves dades d’afluència i estrena una oferta de menjar saludable

Manel Ferrer

Illa Fantasia recupera a poc a poc la normalitat, mentre mantenen les restriccions sanitàries imposades per la crisi de la Covid-19. A poc a poc els clients recuperen els seus hàbits estiuencs i s’apropen fins al parc aquàtic situar al terme municipal de Vilassar de Dalt.

Les dades d’afluència encara estan lluny d’assemblar-se a les que s’acumulaven abans de la pandèmia, però els responsables asseguren que les dades d’aquest estiu seran molt millors a les de l’any passat, on els va penalitzar molt el canvi constant de les restriccions i que feien dubtar a la clientela.

Carlos Santillana, director de comunicació d’Illa Fantasia, explicava la passada setmana a Ràdio Premià de Mar que una de les principals apostes de la direcció per aquest estiu ha estat la de desvincular la idea del menjar ràpid amb la filosofia del parc aquàtic. I per això s’ha ideat un menú de menjar saludable i que es pot trobar dins de l’oferta gastronòmica del parc.

Santillana també recordava que l’aigua que circula per les diferents atraccions rep un tractament especial i que fa que s’elimini qualsevol mena de virus o font de contagi. El parc tancarà previsiblement les portes a principis de setembre, després d’acollir clients de tota la comarca i de donar feina a més de tres-centes persones entre personal de manteniment, socorristes, monitors i personal de taquilla i restauració.

Etiquetes:

Illa Fantasia

Més notícies

Cultura