Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de gener de 2022

Infraestructures

Infraestructures

Gutiérrez repassa les actuacions en via pública i de jardineria del 2021 i l’agenda del 2022, i posa en valor l’esforç del govern “per endreçar” la ciutat

Joaquim Aguilar

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament i regidor de via pública, David Gutiérrez, ha resumit avui l’esforç que s’ha fet des del seu departament (de la mà de serveis territorials) durant l’any 2021 en reparació i manteniment de carrers i també de parcs i jardins i ha explicat també les intencions que hi ha per a l’any en curs. Amb relació als carrers (asfaltat, voreres, accessibilitat) Gutiérrez ha afirmat que després de molts anys en aquests dos exercisis la inversió haurà experimentat un gran repunt. Concrement, l’any 2021 es van gastar 334.000€, i en el pressupost de 2022 s’hi contemplen 550.000 entre les actuacions previstes pel govern i dues accions provinents dels Pressupostos Participatius:

En concret Gutiérrez ha assenyalat entre altres, pel que fa a les actuacions previstes per aquest any obres als barris de Can Pou, Gas i Maresme o reparació del paviment al passeig, accions a les quals cal sumar la transformació dels carrers Esperança, Sant Cristòfol i Girona i dos projectes dels pressupostos participatius de supressió de barreres arquitectòniues i pals de llum i telèfon. Pel que fa a l’àmbit de parcs i jardins, el regidor ha anunciat les actuacions de millora a Joan Font, Can Boté o Santa Rosa, el replantat de fins a 180 arbres o la inversió prevista en noves tecnologies de control del manteniment. I també ha anunciat la intenció de l’Ajuntament que Premià de Mar ingressi al club de les Viles Florides:

Escolta les declaracions de David Gutiérrez:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura