3 de febrer de 2022

Bàsquet

Bàsquet

Guanyar el Tordera per tornar al camí de la victòria

El primer equip femení de l’AB Premià rep dissabte el Tordera en una nova jornada a Copa Catalunya. Les premianenques arriben a la cita amb ganes de deixar enrere les quatre últimes derrotes i fer-se, de nou, amb els dos punts de la victòria.

De fet, el partit de Cerdanyola va deixar bones sensacions. Jugar a la pista del líder mai és fàcil, i l’equip d’Àlex Àlvarez va fer un partit seriós. Al descans, només perdien de cinc punts. Llàstima del tercer parcial (24-15), perquè l’últim quart també va ser igualat (15-15).

El tècnic espera que les seves oblidin els obstacles i se centrin, únicament, en les virtuts.

Escolta Àlex Àlvarez, tècnic del sènior femení de l’AB Premià

Per la seva banda, el Tordera arriba a la cita amb 8 victòries en 13 partits. Són quartes, tot i que venen de perdre contra el Cadí Manresa (72-53).

Premià i Tordera es veuran les cares aquest dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda (17.45h).

El sènior masculí, a per totes contra el Badalonès

Per la seva banda, el sènior masculí jugarà dissabte a la pista del Badalonès (19.30h). Partit corresponent a la quinzena jornada que ha de servir per abandonar la zona baixa de la taula. Els nois que entrena Sergi Calatayud són penúltims amb només dues victòries en 13 partits.

Escolta Sergi Calatayud, tècnic del sènior masculí de l’AB Premià

Guanyar serà oxigen per a un equip que ha anat de menys a més i que necessita sumar de dos en dos.

El sènior masculí de l’AB Premià. Foto: Agrupació Bàsquet Premià de Mar