Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 de desembre de 2023

Comerç

Comerç

Gatius qualifica d’èxit la fira de Nadal d’enguany a la Gran Via: “hi ha hagut paradistes que tenien por d’esgotar existències abans d’hora”

Joaquim Aguilar
Foto de la fira el primer dia que va funcionar

El regidor de promoció econòmica Xavier Gatius s’ha mostrat àmpliament satisfet dels resultats que ha donat el nou emplaçament de la fira de Nadal, que enguany situava les parades a la plaça dels Països Catalans però arran de la Gran Via, buscant aprofitar l’afluència de vianants per aquest carrer. Segons Gatius, els mateixos paradistes han traslladat a l’Ajuntament la seva satisfacció i èxit de vendes, cosa que -a criteri del regidor- confirma l’encert de la decisió i pot ajudar que en el futur encara es registrin més visitants fins i tot si la fira es va engrandint plaça endins:

Val a dir que durant els primers dies de fira en una entrevista de Premià Mèdia a comerços de la Gran Via, una botiguera va afirmar amb rotunditat que la fira no estava funcionant; segons Gatius, però, només un dels paradistes que hi han participat ha fer saber a la regidoria que les vendes no li havien anat tan bé com esperava. 

Xavier Gatius ha recordat d’altra banda que continua funcionant a l’escola de Sant Cristòfol de la Gran Via la nova ludoteca, on les famílies poden deixar la canalla a càrrec d’uns professionals i anar a fer les compres de Nadal pel centre del municipi. Ho farà avui i demà i ho tornarà a fer del dia 2 fins el dia 5 de 5 de la tarda a 7 del vespre. Per fer-ne ús cal presentar un tiquet o comprovant de compra en algun comerç premianenc. 

Escolta les declaracions de Xavier Gatius:

Més notícies

Cultura