Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de març de 2022

Comerç

Comerç

Fires mensuals al centre per atraure visitants i amb reclams “que no s’han fet mai a Premià de Mar”

Joaquim Aguilar

El regidor d’empresa, comerç i ocupació, David Gutiérrez, ha defensat avui al Tot d’Una les potencialitats del nou cicle de fires que s’enceta aquest diumenge amb una matinal dedicada a la maduixa. Com s’ha informat aquesta setmana, el cicle s’abocarà al producte de proximitat i es farà una fira cada últim diumenge de mes fins el mes de juliol. Segons ha dit Gutiérrez, un reclam per als premianencs però sobretot per atraure, i per complaure, els visitants, i que s’acompanyarà d’elements de dinamització:

L’Ajuntament ja ha avançat que després de la maduixa, el referent de la fira següent, el 24 d’abril, serà el món del vi, i Gutiérrez ha preferit no donar pistes sobre la resta; sí que ha dit, però, que veurem “coses molt especials que no s’han fet mai a Premià de Mar”

També ha explicat el regidor que s’ha encarregat l’organització d’aquestes fires a la mateixa empresa que gestiona el mercat no sedentari dels dijous. La fira d’aquest diumenge està dedicada a la maduixa però no serà l’únic producte que hi trobarem; segons ha indicat Gutiérrez també hi trobarem productors de carxofes, mel, flor, embotit o vi.

Etiquetes:

Fires

Més notícies

Cultura