Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de juliol de 2023

Cultura

Cultura

Fins diumenge es poden veure a la sala Premiart les pintures participants al concurs de Festa Major, que va guanyar Pol Peiró

Joaquim Aguilar
L'obra de Peiró i altres obres participants al concurs que era estan exposades a Premiart

La sala Premiart a la plaça de l’Ajuntament acull aquesta setmana i fins diumenge 16 de juliol l’exposició amb totes les obres participants al concurs de pintura de la Festa Major, que va guanyar l’artista premianenc Pol Peiró. Com és tradicional, es va fer públic el veredicte del jurat en un acte a la mateixa sala (per primera vegada en aquest espai d’ençà que es va inaugurar, abans es feia a l’antiga sala Premiart del carrer de Sant Antoni) el dia del patró, dilluns 10 de juliol. Escoltem Pol Peiró, que ens explica que l’obra guanyadora (titulada ‘Anònim’) és una evolució d’un obra homònima que justament li va merèixer el primer premi de pintura de la seva trajectòria:

En total es van presentar al concurs i per tant hi ha exposades a la sala … pintures. Es donava un únic premi de 300€. La sala Premiart obre les tardes de dimecres a dissabte i els matins de dissabte i diumenge.

Més notícies

Cultura