Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de desembre de 2010

Comunicació

Comunicació

Exposició dels 300 programes del ‘Sound System’ de Ràdio Premià de Mar

Joaquim Aguilar

8 anys de Sound System a Ràdio Premià de Mar

Tot a punt per la inauguració demà divendres de l’exposició commemorativa de l’edició nº 300 del programa Sound System de Ràdio Premià de Mar. La mostra, que es podrà visitar al bar Caprici del carrer Eixample, presenta les diverses seccions del programa mitjançant un seguit de plafons informatius. Tractant-se d’una exposició sobre un programa de ràdio, aquesta inclourà també elements sonors.

El programa Sound System de Ràdio Premià de Mar va arribar aquest dimarts a les seves primeres 300 edicions en antena, un recorregut que va començar 8 anys enrere. Un número tan rodó bé es mereix una celebració i en aquest cas la celebració arriba en forma d’exposició. A partir de divendres, el bar Caprici del carrer Eixample acollirà una exposició que trasllada la filosofia sonora del programa a un format visible.

Ens ho explica en Ramon Martínez, un dels dos conductors del Sound Sytem i artífex de l’exposició que s’inaugura divendres.

El que s’ha fet és un recorregut mitjançant plafons a través de les diferents seccions musicals del Sound System. Amb tot, estem parlant d’un programa de Ràdio i, per tant, l’exposició hauria de permetre elements sonors. En Ramon Martínez s’ha empescat la manera de que en l’exposició també s’escolti el Sound System.

L’exposició dels 300 programes del Sound System s’inaugura divendres a les vuit del vespre al bar Caprici i la podrem visitar fins el 10 de gener. El Sound System el podeu escoltar cada dimarts de 9 a 10 de la nit a la sintonia de Ràdio Premià de Mar sota la conducció de l’Àngel Pagès i en Ramon Martínez.

Etiquetes:

Exposició

Més notícies

Cultura