Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de febrer de 2010

Cultura

Cultura

Èxit de públic en la inauguració de l’exposició ‘Entre vestidors’ al Museu de l’Estampació

Joaquim Aguilar
Èxit de públic en la inauguració diumenge de l’exposició ‘Entre bastidors’ que recull la preparació de l’espectacle musical ‘Mentre hi hagi peles’ del Centre de Dia Burriac. La mostra presenta elements d’aquest muntatge sobre La Trinca que s’ha d’estrenar la propera tardor i objectes referents al grup de Canet. El membre de La Trinca Miquel Àngel Pasqual va ser present en la inauguració de l’exposició.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ApZRgYq4o2c&hl=es_ES&fs=1&]

Èxit de públic en la inauguració diumenge de l’exposició ‘Entre vestidors’ que recull la preparació de l’espectacle musical ‘Mentre hi hagi peles’ del Centre de Dia Burriac. La mostra presenta elements d’aquest muntatge sobre La Trinca que s’ha d’estrenar la propera tardor i objectes referents al grup de Canet. El membre de La Trinca Miquel Àngel Pasqual va ser present en la inauguració de l’exposició.

Ahir us vam fer un avanç de la notícies però per manca de temps hem hagut de deixar fins avui el seu desenvolupament. Diumenge es va inaugurar la nova exposició temporal al Museu de l’Estampació de Premià de Mar. Es tracta d’’Entre vestidors’, un muntatge comú del Museu amb el Centre de Dia de Salut Mental ‘Burriac’, que té a la Trinca com a rerefons.

Des del Museu, Teresa Canals ha explicat que l’acte de diumenge va ser molt participatiu i especialment animat. El membre de La Trinca Miquel Àngel Pasqual va ser present en la inauguració.

La mostra presenta d’una banda el treball que efectua ‘Burriac’ preparant el musical ‘Mentre hi hagi peles’ basat en cançons del famós conjunt de Canet que la gent del centre de dia esperen estrenar la propera tardor. La resta de l’exposició la conforma material de La Trinca, com discos i figures.

La mostra ‘Entre vestidors’ la podrem visitar al Museu de l’Estampació fins el 28 de febrer. L’entrada és lliure i els horaris de visita són de dimarts a divendres, d’11 del matí a dues del migdia i el dijous a la tarda, de quatre a set. També està obert el primer diumenge de mes, d’11 del matí a dues de la tarda.

Etiquetes:

Museu

Més notícies

Cultura