Segueix-nos!

Francesc Triola

4 de gener de 2023

Comunicació

Comunicació

Estrenem portal informatiu a Premià Mèdia

Francesc Triola
Portal PM
Nou web Premià Mêdia

Premià Mèdia amplia la seva presència digital,amb noves eines que tenen com a objectiu millorar la informació i connexió amb la ciutadania local.

D’ una banda, Premià Mèdia, ha ampliat els seus serveis durant el 2022 amb un nou logotip que marca la reivindicació del servei de comunicació, com a eix de la vida informativa i social del municipi.
Per altra banda, Premià Mèdia estrena també una nova web, atractiva, moderna, que busca oferir informació als oients. La nova web ofereix una graella amb la programació i programes a la carta que es poden descarregar i escoltar en qualsevol moment del dia. Destaca també una millora en la recepció i qualitat del senyal de l’emissió en directe que, afegit a una nova imatge i una millor accesibilitat amb un menú més intuïtiu, permet navegar i accedir als continguts amb més comoditat i rapidesa. La nova web permet, a més, integrar en un mateix espai àudios, vídeos i fotografies.

Amb l’estrena de la nova web, Premià Mèdia s’adapta als nous temps i aprofita els elements tecnològics del moment per seguir donant la millor i més ràpida informació als ciutadans de Premià de Mar amb una major claredat i qualitat. En definitiva la informació amb tots els sentits.

Etiquetes:

PremiàMèdia

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura