Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de març de 2023

Cultura

Cultura

Estrenat el Museu Romà, del qual l’alcalde convida a “fer bandera” pel seu valor patrimonial i per la seva audàcia expositiva

Joaquim Aguilar
Fotos: Ajuntament de Premià de Mar

Les portes obertes que es van fer ahir al matí del nou Museu Romà per inaugurar l’equipament van registrar una afluència important de visitants en la primera ocasió per veure totalment museitzat l’espai. Des de les 10 del matí es va poder accedir a l’indret i la matinal s’acompanyava de diverses activitats d’animació, i a les 12 del migdia es van fer els parlaments. L’alcalde Rafa Navarro convidava els premianencs a “fer bandera” d’un patrimoni “únic” i també va posar en valor l’aposta audiovisual del museu i el fet que amb aquesta proposta Premià de Mar pugui oferir una ruta museística per 3 estadis històrics. Al voltant de la visita immersiva que es podrà fer al Museu Romà en parlava també divendres qui va ser en el moment de planificar-ho el regidor responsable de museus, David Gutiérrez:

Val a dir que van assistir a la inauguració i els parlaments la Cap dels Serveis de Museus de la Generalitat, Sònia Blasco, i la Cap de la Unitat de la Xarxa de Museus Locals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació, Laura Costa.

Des d’avui dilluns ja es poden reservar entrades, que seran gratuïtes fins el 30 de juny. Les visites es podran fer de dimecres a divendres de 10 a 14 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h i de 16 a 18:30h. Al portal de reserva d’entrades s’hi ofereixen també diverses activitats i espectacles especials que es faran durant la Setmana Santa. 

Etiquetes:

Museu Romà

Més notícies

Cultura