Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de maig de 2010

Política

Política

Es presenta una línia de finançament per a joves emprenedors

Joaquim Aguilar
La delegació al Maresme de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya presenta a les 7 del vespre a Premià de Mar una línia de finançament per a joves emprenedors. L’objectiu del programa és facilitar ajuts per a la creació de noves empreses o negocis a la ciutat. L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya té un conveni amb l’Empresa Nacional d’Innovació, ENISA, mitjançant el qual l’empres deriva la línia de finançament a entitats bancàries.

La delegació al Maresme de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya presenta a les 7 del vespre a Premià de Mar una línia de finançament per a joves emprenedors. L’objectiu del programa és facilitar ajuts per a la creació de noves empreses o negocis a la ciutat. L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya té un conveni amb l’Empresa Nacional d’Innovació, ENISA, mitjançant el qual l’empres deriva la línia de finançament a entitats bancàries.

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya presenta avui a les 7 de la tarda a les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas una nova línia de finançament per a emprenedors i joves empresaris de la ciutat. Aquesta línia, adreçada a emprenedors menors de 40 anys, busca afavorir la creació de negocis i empreses a la ciutat o bé per veïns de Premià de Mar, tot i les dificultats de la situació actual de crisi. Per cert, que es dóna la circumstància de que el president de la delegació al Maresme de l’Associació de Joves Empresaris a Catalunya, és l’antic primer tinent d’alcalde de Premià de Mar per ERC, David Anton.

Li demanem sobre la finalitat de l’acte d’avui i altres línies d’ajut que hi ha a la ciutat pels nous emprenedors al regidor de Promoció Econòmica, Miquel Àngel Méndez.

Etiquetes:

Empresaris

Més notícies

Cultura