Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 de maig de 2023

Societat

Societat

Es creen noves places d’aparcament per a residents a 5 carrers del sector de llevant

Joaquim Aguilar
Carrer Santiago Rusiñol (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’Ajuntament crearà els pròxims dies noves places d’aparcament per a residents en 5 carrers de la zona de llevant. En concret dimarts de la setmana vinent, dia 9 de maig, es començarà a pintar el paviment amb la senyalització de color vermell als carrers Santiago Rusiñol, entre Batlles i Dr. Martí Casas; Pescadors, entre Santiago Rusiñol i Ramon de Penyafort; Sant Miquel, entre Santiago Rusiñol i Terra Alta; Dr. Martí Casas, entre Santiago Rusiñol i Terra Alta; i Ramon de Penyafort, entre Dr. Martí Casas i Pescadors. 

El regidor d’urbanisme i responsable de mobilitat Antoni Subirà ha explicat que les zones de residents dels altres barris han donat bon resultat, i que s’intenta donar prioritat al resident en les zones urbanes i propiciar que els passavolants estacionin al perímetre:

Com passa amb la resta de casos, per fer ús de la zona de residents caldrà que el cotxe dugui en un lloc visible el distintiu de resident. També s’hi podrà aparcar sense distintiu un màxim de 2 h, entre les 8 i les 20 h, amb rellotge horari. Però tot plegat no serà de compliment obligatori fins el 15 de juny, a fi que els veïns que no disposin d’aquest distintiu el puguin obtenir: per fer-ho, s’ha de demanar a través del web municipal o a través de l’App Tramit. A partir d’aleshores es començarà a sancionar. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Aparcament | Mobilitat

Més notícies

Cultura