Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de juny de 2024

Cultura

Cultura

Es busquen voluntaris per fer de figurants i feines logístiques a la Festa Major, que ja escomet els últims preparatius

Joaquim Aguilar
Segons Pirates i Premianencs, mateix el que es treballa més intensament són els dos desembarcaments (foto: Gemma Ponce)

Els preparatius de la Festa Major de Sant Cristòfol encaren la “recta final”. Ho diu la mateixa comissió de Pirates i Premianencs a falta de 28 dies exactes perquè comenci oficialment l’edició d’enguany, una edició per la qual ara mateix es busquen voluntaris. Ahir l’Ajuntament publicava una crida i també un formulari digital, i avui des de Pirates i Premianencs la Maria Muñoz ens deia que els voluntaris “són la base” d’una festa que cada cop és més gran, i assenyalava les dues funcions principals que es volen cobrir:

L’edat mínima per ser voluntari és de 7 anys i fins als 12 anys el voluntariat s’ha de fer amb l’acompanyament d’un adult. Els menors de 16 anys no poden participar als actes de foc. De tot plegat us en donaran més informació a festes@premiademar.cat.

Segons ha explicat la Maria Muñoz, en aquesta recta final la comissió es focalitza sobretot als dos desembarcaments, pels quals ja s’ha començat a assajar el guió i que, per la seva complexitat i envergadura, demanen tenir en compte molts i molts detalls:

Per últim la comissió ens ha explicat que recentment han creat un nou compte d’IG ja que l’original es va perdre arran d’uns “problemes digitals”. S’ha perdut un bon patrimoni, diu la Maria Muñoz, però han decidit fer cau i net i tornar amb molta força:

Escolta les declaracions de la Maria Muñoz:

Més notícies

Cultura