Segueix-nos!

Francesc Triola

22 de novembre de 2022

General

General

ERC prepara un cicle dedicat a la Guerra Civil per principis d’any i busca premianencs que hi puguin aportar experiències

Francesc Triola

ERC de Premià de Mar prepara un cicle de xerrades dedicades a la Guerra Civil i el franquisme i fa una crida als premianencs que hi vulguin aportar coneixements o fins i tot experiències personals. De moment el cicle no té dates però ens dieun que es podria fer durant el febrer i el març de 2023, i es vincula, com ens deia ahir el regidor Xavier Gatius, a l’aprovació recent de la nova Llei de Memòria Democràtica, que també va donar peu a la presentació d’una moció a l’últim ple municipal:

La moció es va aprovar amb l’abstenció de Ciutadans. Val a dir amb relació al cicle que inicialment el partit havia pensat en un acte puntual, però com que han vist que hi ha molta gent interessada a participar-hi han decidit donar-li més envergadura, i fins i tot es plantegen incloure-hi una projecció cinematogràfica. També ens apunten que tot i que l’experiència premianenca hi tindrà un pes específic, l’enfocament serà genèric. Demanen que tothom que estigui interessat a col·laborar i prendre part del cicle que contacti amb ells a l’adreça electrònica premiamar@esquerra.cat.

Més notícies

Cultura