Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 d'abril de 2010

Política

Política

ERC porta a la biblioteca una exposició sobre Francesc Macià

Joaquim Aguilar
Primera exposició i primera conferència a la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. L’agrupació local d’ERC, de la mà de la fundació Josep Irla, porta a partir d’aquesta tarda la mostra ‘Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa’. La inauguració de l’exposició serà a dos quarts de vuit del vespre de la mà del diputat republicà a Madrid Joan Tardà. Després de la inauguració, el director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya Josep Maria Roig dictarà una conferència sobre la figura de Francesc Macià.

Primera exposició i primera conferència a la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. L’agrupació local d’ERC, de la mà de la fundació Josep Irla, porta a partir d’aquesta tarda la mostra ‘Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa’. La inauguració de l’exposició serà a dos quarts de vuit del vespre de la mà del diputat republicà a Madrid Joan Tardà. Després de la inauguració, el director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya Josep Maria Roig dictarà una conferència sobre la figura de Francesc Macià.

Tornem de bell nou a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras perquè aquesta mateixa tarda acollirà la seva primera exposició i la seva primera conferència. Es tracta de la mostra ‘Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa’, que porta la fundació Josep Irla de la mà de l’agrupació local d’ERC.

De fet serà el diputat republicà a Madrid Joan Tardà l’encarregat d’inaugurar l’exposició, un acte al qual seguirà una conferència sobre la figura de Francesc Macià a càrrec de Josep Maria Roig, director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya. El regidor de cultura de Premià de Mar, i membre d’ERC, Josep Maria Molins, n’ha parlat aquest matí al Tot d’Una.

Molins ha destacat que amb l’acte d’avui es farà evident el disseny de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras com a  espai polivalent.

L’exposició ‘Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa’ s’inaugurarà avui dilluns a 2/4 de vuit del vespre, mentre que la conferència es farà mitja hora més tard, a les vuit. La mostra es podrà visitar fins l’11 de maig.

Etiquetes:

ERC

Més notícies

Cultura