Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 d'octubre de 2010

Política

Política

ERC ha de suspendre la Botifarrada a la Hispanitat com a conseqüència del temporal

Joaquim Aguilar

La secció local d’ERC de Premià de Mar va haver de suspendre la celebració de la seva tradicional ‘Botifarrada a la Hispanitat’ com a conseqüència de la pluja i el vent que hi havia ahir sobre la ciutat. A banda d’això, els republicans premianencs preparen per aquest divendres actes d’homenatge a la figura del president Lluís Companys afusellat per les tropes franquistes al Castell de Montjuïc, divendres farà 70 anys.

El temporal de llevant va tenir també les seves conseqüències polítiques. Com cada any, la secció local d’ERC havia previst celebrar ahir a la tarda la seva botifarrada a la Hispanitat, un acte de reivindicació política i de crítica a l’esperit d’aquesta commemoració. La pluja, però, va obligar a suspendre l’acte.

No es va poder celebrar la botifarrada a la Hispanitat però els republicans premianencs preparen ja l’homenatge que cada any fan al president Lluís Companys. Divendres, dia 15 d’octubre farà 70 anys de l’afusellament del President i per aquest motiu s’han preparat un seguit d’actes. El president Lluís Companys va ser afusellat per les tropes franquistes al Castell de Montjuïc de Barcelona el 15 d’octubre del 1940, divendres farà, doncs, 70 anys.

Més notícies

Cultura