Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de març de 2024

Comarca

Comarca

ERC elegeix els candidats maresmencs per al 12M, que tindran al capdavant l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta Albert Pla

Joaquim Aguilar
Intervenció de Pere Aragonès en el decurs de l'assemblea (Foto: ERC Maresme)

Esquerra Republicana del Maresme ha elegit aquesta setmana, en una assemblea extraordinària celebrada a Arenys de Munt, els candidats comarcals a les eleccions autonòmiques del 12 de maig i també els que concorreran a les europees del 9 de juny. Segons explica la formació en un comunicat, l’acte (que comptava amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès) ha servit per elegir l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Albert Pla, com a primer candidat de la llista republicana al Parlament. Pla, que pren el relleu a la diputada de Pineda Mònica Palacín, anirà acompanyat a les llistes de la regidora mataronina Anna Salicrú, de la 2a Tinent d’Alcalde d’El Masnou Sílvia Folch, l’exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, Lluïsa Fornas de Cabrils, i l’exalcalde d’Òrrius, Jordi Rull. 

Com diem l’assemblea també va servir per elegir els representants del Maresme a les llistes al Parlament Europeu. En aquest cas, l’escollit per acompanyar l’actual eurodiputada Diana Riba és el mataroní Jan Bosch de Doria. També hi haurà a la llista l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura