Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de juliol de 2021

Comunicació

Comunicació

ERC denuncia arbitrarietats en les contractacions a la ràdio arran de les bases per a la selecció del director, bases a les quals va votar favorablement

Joaquim Aguilar

El grup municipal d’ERC ha denunciat les últimes hores els criteris que se segueixen a l’hora de contractar personal a l’emissora municipal, arran del recent procés selectiu que ha servit per cobrir la plaça de director. En concret critiquen que entre els requisits que exigien les bases per cobrir aquest lloc no hi constés cap titulació universitària i tampoc el nivell C de català quan, per contra, sí que s’exigeix en dos nous contractes de locutor que s’han de publicar aviat o també s’exigeix per a la contractació del director de l’Espai l’Amistat. Ho deia ahir en aquesta emissora el regidor republicà Daniel Torras, que parlava a l’espai d’opinió dels grups municipals:

ERC assegura que aquesta denúncia “no va contra cap professional ni cap persona, sinó contra el procediment” que considera “dirigit políticament” pel govern i Ciutadans. Torras també critica que s’estiguin cobrint places a l’emissora abans de fer el debat sobre aquest mitjà que fa temps que aquest grup demana, quan hauria de ser -diuen- al revés. Tot plegat, acaba dient el regidor, ja ha tingut “conseqüències polítiques” perquè segons Torras l’alcalde ha comunicat al grup republicà que no s’hi vol tornar a reunir. Val a dir que, paradoxalment, les bases per al procés selectiu de la plaça de director van ser aprovades per unanimitat de tots els membres del consell d’administració de l’empresa municipal Primilia Serveis, és a dir, que el representant d’ERC també hi va votar a favor. El grup ha declinat explicar les raons d’aquesta aparent contradicció amb la denúncia que ara fan al respecte. 

Més notícies

Cultura