Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 de febrer de 2022

Política

Política

ERC demana al govern que el projecte per MTG i Transmesa tingui més en compte els reptes locals en matèria d’activitat econòmica

Joaquim Aguilar

En el marc de les primeres converses que està mantenint l’equip de govern amb els grups de l’oposició per analitzar i valorar la primera proposta de desenvolupament de les finques de MTG i Transmesa dimecres va tenir lloc una reunió amb el grup municipal d’ERC. Segons explicava ahir el regidor republicà Xavier Gatius a l’espai d’opinió dels grups municipals, aquest grup va fixar-se sobretot en les potencialitats econòmiques d’aquesta transformació, i va demanar que el projecte inclogui més infraestructures pensades per a l’activitat empresarial. Segons Gatius, aquest enfocament permetria combatre la tendència del municipi a esdevenir una “ciutat dormitori”:

Així mateix, segons ha dit Gatius, el grup republicà va suggerir reconsiderar també alguns aspectes tècnics relatius a la distribució d’edificis d’habitatges i equipaments. El govern va prendre nota de les aportacions d’ERC, ha indicat el regidor, i es va comprometre a tenir-les en compte en pròximes revisions que es puguin fer de la proposta.

Més notícies

Cultura