Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de febrer de 2023

Cultura

Cultura

ERC critica la reforma de Can Manent, que considera que no ha deixat prou espai per a l’activitat de DeBòlit: “el que s’ha inaugurat no és la Casa de la Festa”

Joaquim Aguilar
Dissabte passat es va poder visitar la masia en el marc d'una jornada de portes obertes (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

ERC de Premià de Mar ha publicat una nota de premsa on denuncia tot un seguit de mancances i disfuncions que considera que pateix el nou espai de Can Manent després de les reformes que s’hi han fet l’últim any. Els republicans, que recorden que l’any 2016 van promoure aquesta transformació amb la seva proposta d’ubicar-hi la nova ‘Casa de la Festa’, arriben a afirmar en el seu comunicat que a la vista de la reforma s’ha perdut l’oportunitat de fer realitat aquest projecte. En concret, com ens ha explicat des d’aquesta formació la Núria Mulet, s’assenyalen problemàtiques sobretot d’espai però també en matèria de climatització o d’instal·lació elèctrica:

Val a dir que algunes de les mancances que denuncia ERC són justament parts de la reforma que van quedar pendents quan la primera empresa que feia les obres va fer suspensió de pagaments i va deixar els treballs a mitges. Després d’allò ha fet falta fer una nova licitació i per tant la represa de les obres ha quedat en suspens fins que es faci l’adjudicació. Afegim per últim que Premià Mèdia va oferir fa dies l’opció a l’entitat DeBòlit de pronunciar-se al voltant d’aquesta reforma, però de moment no n’hem obtingut resposta. 

Escolta les declaracions de la Núria Mulet:

Etiquetes:

Can Manent | De Bòlit! | ERC

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura