Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de febrer de 2011

Cultura

Cultura

Entrades pràcticament exhaurides per veure ‘El xarlatan’ al Patronat

Joaquim Aguilar

Les entrades per l’obra “El xarlatan” que es representarà dissabte al Patronat estan pràcticament esgotades, segons han explicat avui al programa “Tot d’una” els tècnics de cultura de l’Ajuntament.  “El xarlatan” és una obra còmica escrita i representada per l’actor Quim Masferrer, de la formació “Teatre de Guerrilla”, i ha comptat amb la col·laboració del mag Lari per la posada en escena.

Aquest dissabte hi ha teatre al Patronat, però a dos dies de la representació queden molt poques entrades disponibles. El motiu és que “Teatre de Guerrilla” porta l’obra “El xarlatan”. La companyia d’Arbúcies ha passat de ser un trio a estar únicament formada per l’actor Quim Masferrer, qui va ser per exemple l’encarregat de presentar la darrera gala dels Premis Gaudí. Tot i que “El xarlatan” és una obra còmica, Quim Masferrer comentava avui al “Tot d’una” de Ràdio Premià de Mar que també és una obra on hi vol explicar coses, en aquest cas a l’entorn de la figurà del xarlatà.

En tractar-se d’una obra representada per un sol actor, Quim Masferrer ha tingut molt en compte la posada en escena, buscant espectacularitat. És per això que ha comptat amb la col•laboració d’un altre personatge conegut com és el mag Lari.

La representació de “El xarlatan” es farà dissabte a les deu. Els qui hagin reservat entrades per l’obra les hauran de retirar a les guixetes del Patronat mitja hora abans de l’inici de l’obra, en cas contrari, es posaran a la venda al mateix moment.

Etiquetes:

Patronat | teatre

Més notícies

Cultura