Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 d'abril de 2022

Cultura

Cultura

Enric Rubio, amb ‘Premià desperta’, i Ana Cañadillas, amb ‘Signe escarlata’, guanyadors dels Premis Literaris Sant Jordi en categoria adulta

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu de l'acte de lliurament de premis de 2022

Ja coneixem els guanyadors dels Premis Literatis de Sant Jordi de Premià de Mar, que es van lliurar ahir a l’Espai l’Amistat: en la categoria adulta, els guardons de prosa i poesia han recaigut, respectivament en Enric Rubio Baró per l’obra ‘Premià desperta’ i per Ana Cañadillas Huertas per l’obra ‘Signe escarlata’. 

Pel que fa a les categories infantils, en el grup de 1r i 2n de primària els primers premis (en prosa i poesia) han estat per Matias Vicente i Gillem Giménez i els segons premis per Marina Ramírez i Marta Ferraté. En la categoria de 3r i 4t, primers per Bruno Cervantes i Carlota Martínez i segons per Arlet Montañés i Berta Lozano. 5è i 6è de primària: Alejandro Medina i Dària Pedescoll, i en segon lloc, Max Ballesta i Gala Lorenzo. Pel que fa a 1r i 2n d’ESO, primers premis per Albert Pujol i Irene Campoy i segons per Maria Calero i Júlia Skade. 3r i 4t d’ESO: primers premis Gala Amado i Emma Bondia, i segons per Àlex Ballesta i Abril Boya. I finalment en el grup de 15 a 19 anys, primers Gisela Pérez i Laia Vidal i segons Laia Vidal i Clara Bigordà. 

Tot plegat a criteri d’un jurat format per representants de les sis escoles premianenques pel que fa a les categories infantils i, per les categories juvenil i adulta, per Dolça Costa, Gemma Montoya, Griselda Ballester, Margarida Muset i Xavier Álvarez Llaberia.

Més notícies

Cultura