Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Endofest: un èxit solidari segons la creadora Anna Bassols

Joaquim Aguilar

Anna Bassols, impulsora del festival solidari Endofest, ha expressat per Premià Mèdia una valoració molt positiva sobre l’esdeveniment del passat dissabte. Amb paraules plenes d’emoció, ha manifestat que no té mots suficients per expressar tot el que ha significat per a ella aquesta jornada. El festival, segons Bassols, ha estat una demostració exemplar de solidaritat i empatia, i ha posat de manifest que, treballant junts, es poden aconseguir grans fites.

Encara es troben en procés de calcular el nombre d’entrades venudes, però segons l’organització, gairebé 1600 persones van assistir al festival, superant les 1200 del any anterior. Anna Bassols atribueix aquest augment d’assistència al seu treball constant en la visibilització de l’esdeveniment, utilitzant diferents mitjans de comunicació i penjant cartells per tot el Maresme. A més, moltes personalitats conegudes han participat amb vídeos promocionals a les seves xarxes socials, i se sent profundament agraïda per aquest suport, ja que aquestes persones reben nombroses peticions cada dia i han respost amb empatia, donant un gran impuls al missatge del festival:

Anna Bassols destaca positivament les diverses xerrades que es van dur a terme durant el festival, afirmant que van ser molt interessants i molt participatives. Encara no es coneix la quantitat exacta de diners recaptats, però tots els fons es destinen directament a l’equip d’investigació de l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​i ells mateixos proporcionen informació sobre com s’utilitzen. Actualment, hi ha tres línies d’investigació obertes:

La implicació i l’èxit del festival Endofest han portat a la creadora a no descartar la seva conversió en un esdeveniment anual. Creu fermament que és crucial continuar fent soroll i destaca que s’està generant un moviment que exigeix una continuïtat. Anna Bassols assenyala que aquesta resposta tan positiva no li deixa cap altra opció que continuar donant suport a aquest festival.

Escolta l’entrevista a Anna Bassols:

Etiquetes:

Endofest

Més notícies

Cultura