Segueix-nos!

Francesc Triola

2 de desembre de 2022

General

General

Encesa de llums aquesta tarda per inaugurar una campanya de Nadal “com les de sempre” que recupera reclams com el trenet o el Nadàlia

Francesc Triola

Avui es talla simbòlicament la cinta de la campanya nadalenca a Premià de Mar, el conjunt de reclams comercials, culturals i familiars que organitzen l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats. Una campanya que ja recuperarà al 100% el format del 2019 un cop superada plenament la pandèmia i les restriccions, i on -entre altres coses- tornarem a veure el trenet nadalenc i la fira Nadalia. N’ha parlat avui el regidor de comerç David Gutiérrez al MPM:

Amb relació al trenet, Gutiérrez ha explicat que ahir justament es va estar negociant el recorregut amb el sector comercial. Encara està per definir, però el que s’ha pactat és que hi haurà 3 parades per pujar o baixar al comboi: a la plaça dels Països Catalans, al port i al carrer Mercè:

La campanya s’enceta un cop més amb l’encesa dels llums de Nadal, una il·luminació que enguany ofereix algunes novetats amb forma d’animals en alguns giratoris, i que en matèria d’emergència climàtica Gutiérrez ha defensat:

L’enllumenat s’encendrà concretament a les sis de la tarda amb un acte a la Plaça dels Països Catalans, on hi haurà animació musical que després recorrerà diversos carrers. Una hora més tard també es farà una encesa de llums al port premianenc, on Marina Port ha preparat una proposta musical amb Brass Street Boys i i el cor Gospel l’Amistat. A banda de tot això tornen a formar part de la campanya la fira a la plaça dels Països Catalans (que es confirma com a emplaçament d’aquesta activitat), el pessebre monumental a can Roura, els Pastorets del Patronat, els concerts i la festa de Cap d’Any a l’Amistat, el Nadàlia (del 3 al 5 de gener al Pavelló) i la cavalcada de Reis, que aquest any es farà el 5 de gener. 

YouTube player

Més notícies

Cultura